NECATİGMA = KOLBASTI GENÇLİK

NECATİGMA = SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ...İYİ VAKİTLER GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...
 
AnasayfaGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Etli Pilav

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR


Erkek
Yaş : 26 Kayıt tarihi : 25/11/08 Mesaj Sayısı : 746 Nerden : UZAKLARDAN

MesajKonu: Etli Pilav Cuma Ara. 26, 2008 6:00 pm

MALZEMELER
2 su bardağı Göze pirinç
350 gr.kuşbaşı koyun eti,
3 yemek kaşığı tereyağ,
2 adet havuç
1/2 kahve fincanı badem
tuz,karabiber
3-5 dal dereotu,maydonoz
3 bardak Su

HAZIRLANIŞI
Eti,üzerini geçecek kadar su ilavesiyle haşlayın. Pirinci kaynar tuzlu suda yarım saat bekletin. Bademleri haşlayıp kabuklarını soyun. 1-2 dakika kavurun. Üzerine badem ve havuçları ekleyin. Etleri ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp,3 su bardağı et suyunu ilave edip, önce harlı sonra kısık ateşte pişirin. Demlendikten sonra dereotu ile süsleyip servis yapılır.
AFİYET OLSUN.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://super.team-talk.net

Etli Pilav

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
NECATİGMA = KOLBASTI GENÇLİK :: KARMA KARIŞIK :: YEMEK TARİFLERİ -
Forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Haberleşme | Suistimalı göstermek | Ücretsiz bir blog yaratın